fredag 21. mai 2010

Når vi flyttet

Jeg føler at jeg er litt flyttsame.
Nå skal dere høre. Først så bodde jeg sammen med hundemammaen min og 5 småsøsken som var skikkelig slitsomme men var litt arti også:)
Og så kom muttern og fattern å henta meg. Da bodde jeg i en måned i en kjempeliten leilighet i første etasje. Tror muttern og fattern syntes det var greit at vi bodde i første etasje siden jeg ikke visste da at jeg ikke kunne tisse inne enda, hehe.
Når jeg var 3 måneder så flytta vi til en leilighet i fjerde etasje UTEN heis og da skjønte jeg muttern og fattern. Hadde vært litt styr å bodd der med ei pittelita blære og ÅTTE trapper til nærmeste do...........Da tror jeg faktisk at jeg hadde valgt å tisse inne altså:) Og jeg vet at hvis jeg hadde tissa inne så hadde muttern og fattern blitt litt rar i fjeset. Særlig fattern for jeg tror han ikke syntes det var noe stas at jeg tissa inne.
Jeg husker en gang så prøvde jeg å lage et sånt derre fint mønster når jeg tissa inne for da tenkte jeg at fattern ville bli glad..........ups, han ble like rar i fjeset gitt:(
Men nå som jeg har blitt voksen så tisser jeg jo selvsagt ikke inne og når jeg tenker på det så skjønner jeg virkelig ikke at jeg gidda å gjøre det. Tenk på alle gode luktene man kan tisse oppå ute da. Det er jo helt fantastisk:)
Men nå snakka vi om flytting og det var det jeg skulle si- jeg havna nesten i flyttebilen som dere ser her.......hmmm, ble litt skræmt da sjø. For de her folka i flyttebilen lukta og snakka rart.......

1 kommentar:

  1. Utrolig morsomme innlegg. Jammen er Gracie flink til å skrive. :D

    SvarSlett