søndag 16. mai 2010

HVA er det med sko??

Jaha, motesansen til folk er nå helt forferdelig spør du meg. Her prøver jeg å forbedre skoene slik at de ser mere moteriktig ut og så blir muttern og fattern rød i trynet og det står røyk utigjennom øra på de.
Har de ikke sett de her folka med rød drakter (og noenganger blåe drakter) som kryper rundt i gatene-DE har kule sko de. Skoa skal jo se litt tøffere ut. Muttern og fattern burde jo heller være glad for at de bor sammen med et motegeni som meg.
Rare ansiktsutrykk er takken liksom.
Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig, veldig skuffet.
For tenk for det så:)

om det og sove

Jeg eeeelsker min saccosekk. Den lukter helt fantastisk selv om muttern rynker på nesa når hun løfter på den. DET synes jeg er ganske så respektløst men jeg gidder ikke og bry meg. Noen ganger så sier muttern eller fattern at nå må jeg gå og legge meg og da synes jeg det er så gøy å se skikkelig deppa ut. Akkurat som om jeg skulle være deppa for å legge meg.......haha, til og med de må jo skjønne at det tar lang tid å se så fantastisk ut som det jeg gjør:)

Lille speil på veggen der

NÅ, skjønner dere, har muttern og fattern satt opp et SPEIL i gangen. Ja ja sier jeg det er demmses tap når de ser hvor SULTEN jeg klarer å se ut, hehehe.
Så nå når de lar meg være alene hjemme (som er alt for lite, har jo en jobb å gjøre, må skjønne) så er det full øving foran speilet......Hmmm skal jeg legge hodet på skakke den veien, eller den veien? Hvordan klarer jeg å se mest mulig tynn og skrantete ut? Hvordan får jeg til de mest bedende øynene?
Dette er en kunst og jeg tror jammen jeg jeg har nå blitt hundenes svar på Leonardo DaVinci.
Muttern og fattern skal jammen meg få merke hvor DYR jeg er i drift altså. Oi oi oi nå skal det bli liv i leira gitt, og jeg skal få meg en diger steik....oi oi oi hvor jeg gleder meg:)