fredag 14. mai 2010

zalo og smør

nå skal jammen meg muttern og fattern gni zalo eller smør under poten min. Håper det blir smør, håper det blir smør, nam nam:)

muttern som "datanerd"

nope dettan gikk ikke bra sa muttern og nesten slengte datan ut av vinduet. Uff det ble visst to blogger på to forskjellige plasser og hurramegrundt. Muttern ble litt gærn nå og i tillegg så har jeg klart å trø i asfalt så potene mine er klistra sammen på ene foten. Litt snålt å gå så håper muttern og fattern får det vekk altså.

Små grønne menn

Nå har fattern jammen meg funnet ut at han ikke vil være liten grønn mann lenger så han driver nå og leverer tilbake alt utstyret som han har fått av militæret. Det er litt gøy og se på men synes ikke det var noen stas når han tok på seg en sånn en vest som Rambo hadde med granater i og sånn. Da blei æ litt skræmt shø. Den der granattingen eksploderer jo. Nei inni granskauen godt at fattern tok til fornuft og slutta å gå med sånn derre dumme grønne vester. uff og uff.

Kan ikke skrive på trøndersk?

så det er sånn å forstå. Muttern lar meg ikke få lov å skrive på trøndersk for ho sier at da er det ingen som forstår. HVA det er det verste jeg har hørt, synes det er litt frekt av ho å kalle alle for dum men ho om det. Nå er jeg faktisk på besøk hos fattern sin family. De er tøffe de. Mamman til fattern er kjempekoselig og så er ho kjempeflink til å klø meg. (mye bedre enn muttern og fattern men ikke si det til noen ok) Pappan til fattern er også kjempekoselig helt til han tok på seg en oransje kjededress da ble han litt skummel. Jeg prøvde fortvilt å si ifra at han måtte skifte farge til rosa så han ble mindre skummel men han ville ikke. Uff hva jeg må leve med altså. Alt står litt på hodet her nå for vi skal visst i noe sånt som heter konfirmasjon. Glede meg til å møte konfirmanten da for ho er så koselig og god. Og så klør ho meg og jeg får slikke på hele fjeset hennes hele tida. (DET er stas det) Muttern og fattern skubber meg bort når jeg slikker de i fjeset mere enn 5 sekunder. (DET er teit det) Men, å jaaah det glemte jeg og si til dere. De har noen rare hunder her som sier bææææ og har horn. Muttern og fattern sier de heter geiter, men de har jo fire bein så da må de jo være hunder med talefeil da?????? De er iallefall kjempespennende også har de utrolig god bæsj. Muttern og fattern er ikke så glad for at jeg spiser bæsjen da. Skjønner ikke problemet jeg det er jo en delikatesse det:) jaja for et hundeliv sier jeg nå bare

æ e trønder æ lalalala

jaha nå ligg æ her under føttan til ho mamma imens ho puste å pese over datan- æ trur faktisk at nån må fortæll ho at ho itj e nå flink te det hær. Æ gidd iallfall itj fortæll ho de for æ ligg å samle kræfta i tilfelle at de her runde rare hundan som si bææææ ska finn på nå tull når alt æ prøve å gjør e å spis bæsjen dæmmes. Snåle hunda......