lørdag 22. mai 2010

Min beste venn

Heter Kaino og han er naboen min. Han er visst sånn ca 6 år så han er litt eldre enn meg da. Men han er så koselig og så er han så søt at jeg tror jeg er litt forelska i han (men ikke si det til noen:)
Det eneste som er litt dumt er at han er kastrert så han kan ikke være far til barna mine:( Ikke det at jeg egentlig gidder å ha sånn derre hundevalper. Æsj de tisser og bæsjer inne de og så suger de melk av pattene mine sånn at de blir deformerte og sånn. HHmmmm kanskje det finnes silikonpupper til hunder også.........? Da hadde det jammen meg ikke vært noe problem. Jeg ser jo det at menneskedamer ikke bryr seg om pattene deres blir hengende etter at menneskevalpene har sugd ut alt innholdet i de, for de kan jo bare kjøpe seg nye patter. Synes det er mektig urettferdig at ikke jeg skal ha samme godene altså.......
Men tilbake til Kaino før jeg blir mer opprømt over verdens urettferdighet.
Kaino kommer bestandig løpende mot meg når han ser meg og da løper jeg i mot han. Det hadde kommet til å sett ut som om vi var i en gammel hollywoodfilm hvis det var i sakte kino....sukk:):)
Og så er jeg så utrolig glad i mamman og pappan til Kaino. De klør meg akkurat på de beste stedene og så er de så utrolig koselige:) Jeg synes ikke det er noe rart at Kaino er så fantastisk snill og god når han har så bra foreldre:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar